Последната актуална информация на тази версия на МТИТС е от 19 октомври 2016 г.
Можете да достъпите новата версия, както и актуална информация от тук.
Промени в Управителните съвети на Български пощи и Пристанище Бургас 31.07.2013
Голям размер

Със заповеди на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов бяха направени промени в ръководствата на „Български пощи“ ЕАД и на „Пристанище Бургас“ ЕАД.

В Съвета на директорите на „Български пощи“ ЕАД са назначени двама нови членове – Пламен Павлов и Цветана Костадинова. На свое заседание Съвета на директорите избра Никола Шерлетов, който и до сега бе част от ръководството, за свой председател, а Пламен Павлов за главен изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД.

Новоназначените членове в Управителния съвет са хора от структурата на Български пощи, които познават проблемите на дружеството и спецификата на работата в него. Пламен Павлов е служител на Български пощи от 2010 г. Отговарял е за преструктуриране на дружеството и връзка с териториалните поделения. От 1 октомври 2010 г. е заемал поста директор на дирекция „Управление на човешките ресурси и собствеността“ в дружеството. Преди това е работил в БТК АД, като се е развил от началник смяна в териториално поделение до мениджър „Управление на собствеността“. Има придобити учебни степени от Колеж по съобщенията, Техническия университет във Варна, ВСУ „Черноризец Храбър“ и Икономически институт на БАН. Владее английски език.

Цветана Костадинова работи в Български пощи от 2011 г. като директор на дирекция „Финанси и икономика“. Преди това е заемала различни позиции в частни компании, като е отговаряла за финансово-счетоводната им дейност. Има придобита магистърска степен в Университета за национално и световно стопанство (бивш ВИИ „Карл Маркс“). Владее руски и английски език.

Промени има и в ръководството на „Пристанище Бургас“ ЕАД. За изпълнителен директор е избран Николай Тишев, а председател на съвета на директорите ще бъде Аргир Бояджиев. Другият член на Управителния съвет е Александър Калчев.

Новият изпълнителен директор на пристанище Бургас Николай Тишев има дългогодишен опит във водния транспорт, спедицията и корабното агентиране. Заемал е различни длъжности в „Пристанище Бургас“ ЕАД, „Порт Бургас – Дружество за работна сила“ ЕООД, „Lion Shipping and Chartering” Ltd, СОМАТ и др. Изкарал е и стаж в инвестиционната компания Morgan Stanley, гр. Портсмут, Ню Хампшир, САЩ. Владее английски и руски езици.

Аргир Бояджиев е заемал поста изпълнителен директор в „Пристанище Бургас“ ЕАД, както и председател на съвета на директорите на дружеството. Владее английски и руски езици. Александър Калчев е работил на различни длъжности в Параходство БМФ и БМКЦ, в това число и като капитан и помощник-капитан. Владее английски и руски езици.

 • КОНЦЕСИЯ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
 • Концесии – актуално
 • е-услуги
 • Оперативна програма "Транспорт" 2007-2013
 • 940 9400
 • 150-години МСД
 • Обществен съвет
 • Стратегия за пътна безопасност
 • БДЖ онлайн продажби
 • Национална стратегия за развитието на широколентовия достъп
 • Цифрова програма за Европа
 • Открито управление
 • Отворени данни
 • Общоевропейски телефонни номера 116
Архив - Октомври
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Новини

Пощенска карта в колекционерски тираж отбелязва 120 години българското морско търговско корабоплаване
Министър Московски откри церемонията по случай 125-та годишнина на ТСВ
Министър Московски отвори офертите за концесия на пристанищен терминал „Бургас – Запад“ и на Централна жп гара Пловдив

Актуално за министерството

Предложения за отбелязване чрез пощенски марки и пощенски продукти на значими събития, годишнини и чествания през 2017 г.
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията е бенефициент по проект "Сътрудничество и координация по TEN-T коридорите от основната мрежа, преминаващи през България", финансиран по Многогодишната работна програма на Механизма за свързване на Европа
Резултати, одобрени от Управляващия комитет по TEN-T проект „Sea2Sea” за разработване на мултимодален коридор за товарни превози, свързващ Егейско с Черно море.

България в Шенген

{structural_funds}

SOLVIT

Вход в системата

RSS feed