ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Една от най-старите пощенски станции в София отвори врати след реконструкция 22.04.2014
Голям размер

Eдна от най-старите пощенски станции в София, при „Лъвов мост“, отвори врати днес след основна реконструкция. Първите посетители на реновирания офис бяха заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров, заместник-председателят на комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения Георги Свиленски, главният изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Валентин Петков, представители на синдикалните организации в дружеството и медии.

Пощенската станция обслужва жителите, фирмите и институциите в един от най-оживените райони на София – Лъвов мост, каза по време на откриването заместник-министър Георги Тодоров. Този офис на „Български пощи“ предоставя услуги на около 40 000 столичани от района между бул. „Христо Ботев”, Централна гара и „Сточна гара”, добави той.

Заместник-министър Тодоров заяви, че това е тридесет и втората пощенска станция, която е напълно обновена през последната година. През този период са открити 15 изнесени работни места на „Български пощи“, от които едно е на Дунав мост за продажба на винетки. Георги Тодоров съобщи, че в близките месеци предстои да отворят врати напълно ремонтирани пощенски офиси в Смолян, Шумен, Стара Загора, Варна и Бургас.

 

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени