ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Транспортните проекти, финансирани от Европейския съюз и стабилизирането на дружествата ще са приоритет за служебния министър на транспорта Николина Ангелкова 06.08.2014
Голям размер

Оценката на рисковите проекти по Оперативна програма „Транспорт“ 2007 – 2013 г. и спешни мерки за тяхното своевременно приключване, както и финализирането на преговорите по програмата за периода 2014-2020 г., са основни приоритети за служебния министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова. Тя обяви по време на церемонията по приемане на управлението на министерството, че работата на администрацията ще бъде фокусирана още върху подготовката и подаването на проекти по Инструмента за Свързана Европа.

В рамките на мандата на служебното правителство, ще бъде направен преглед на моментното състояние и организационната структура на предприятията в системата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

По време на церемонията по предаване и приемане на управлението, министърът в оставка Данаил Папазов благодари на екипа от служители и пожела успех на своя приемник. Министър Ангелкова добави, че целите, които си поставя са амбициозни и ще разчита на администрацията за реализиране на приоритетите в сектора.

 

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени