ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Министър Ангелкова назначи за нов член на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД финансовият директор на дружеството 11.09.2014
Голям размер

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова назначи за член на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД финансовият директор на дружеството - Филип Алексиев. Той заема мястото на Орлин Димов.

Алексиев е магистър по икономика на Университета за национално и световно стопанство – София. От 2013 г. Той работи в „Холдинг БДЖ“ ЕАД като финансов директор. Преди това  е придобил управленски опит в компании от транспортния и финансовия сектори. Работил е в Комисията по финансов надзор и Министерство на транспорта и съобщенията.

За нов член на Съвета на директорите на „Летище София“ ЕАД е назначен Владимир Зиновиев, на мястото на Динко Желев.

Зиновиев е доктор по Международно право и международни отношения. Има три магистърски степени - по Международни отношения, Международни икономически отношения и Българска филология. Започва своята кариера през 2000 г. в германската правителствена Агенция за техническо сътрудничество. Професионалният си опит е натрупал в компании от секторите телекомуникации и енергетика.


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени