Вие сте тук

Новини 06.07.2020

понеделник, Юли 6, 2020

Министър Росен Желязков: Важното е да намерим поле за необходимата синергия между институциите, бизнеса и финансиращите органи
06.07.2020 Росен Желязков: Важното е да намерим поле за необходимата синергия между институциите, бизнеса и финансиращите органи

Важното е да намерим поле за необходимата синергия между институциите, бизнеса и финансиращите органи. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков при откриването на Петнадесетото издание на годишната конференция „Стратегическа инфраструктура и инвестиции 2020“.

„Европа успя в най-горещата фаза на пандемията с Ковид-19 да се мобилизира и да вземе ефективни и навременни решения за осигуряването на доставките на стоки и услуги чрез зелените коридори“, подчерта министър Желязков.

Обсъдени бяха нови мерки за подпомагане на автомобилните превози на товари
06.07.2020 Обсъдени бяха нови мерки за подпомагане на автомобилните превози на товари

Обсъдени бяха нови мерки за подпомагане на автомобилните превози на товари. Това стана днес по време на среща, организирана по инициатива на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков.