ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Информационни технологии » Програми на ЕО » 7-ма рамкова програма

Седмица на тема “Бъдещ интернет” в Гент 21.10.2010
Голям размер

От 13 до 17  декември в  Гент, Белгия ще се проведе седмица, посветена на приоритет  “Бъдещ интернет” от тема ИКТ на Седма рамкова програма.

Правителствата, индустрията и научната област трябва да обединят усилията си с цел разработване на цялостен подход към цифровото общество и икономика, като максимално си взаимодействат и осигурят взаимно обогатяване.

В програмата на събитието за участниците и заинтересованите страни са включени конференции, срещи и семинари, разглеждащи различните аспекти на Бъдещия интернет.

Организаторите очакват да се включат повече от 2500 души от цяла Европа, включително и ключови фигури като Питър Хиршбърг – предприемач и маркетинг специалист от Силиконовата долина, Нийли Крос – европейски комисар по въпросите на цифровия дневен ред на Европа и Бен Верваайен главен изпълнителен директор на Алкател-Лусент.

Програма на събитието.

Надяваме се, че сред Вас има потенциални бенефициенти, които имат интерес в тази област и необходимата финансова възможност, за да посетите тези прояви (има платени и безплатни). За повече информация: http://www.fi-week.eu/.

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени